teeth

Informatie

Behandelingen

Tandarts Lardenoije en haar twee assistentes zullen de behandeling voor u zo aangenaam mogelijk laten verlopen. Rustige, duidelijke uitleg en goede verdoving zijn essentieel. Bij iedere afzonderlijke behandeling zal de behandelprocedure stapsgewijs aan u worden uitgelegd. Op www.allesoverhetgebit.nl vindt u uitleg over de meest voorkomende behandelingen. Voor eventuele vragen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.


Kwaliteit

Tandartspraktijk Lardenoije wil op een transparante en kwalitatief hoogstaande manier tandheelkundige zorg verlenen. U wordt altijd door dezelfde tandarts behandeld wat onontbeerlijk is voor een goede vertrouwensrelatie tussen tandarts en patiënt. Tandarts Lardenoije doet aan continue bij -en nascholing, werkt volgens de richtlijnen van de beroepsorganisatie (KNMT) en is aangesloten bij het Kwaliteitsregister (KRT). Er worden strenge eisen gesteld aan praktijkhygiëne en infectiepreventie en er wordt alleen met hoogwaardige (A-merken) materialen gewerkt. Op deze manier bewaken we de kwaliteit van ons werk.

Wij stellen suggesties en reacties over de praktijk zeer op prijs, zo blijven wij continu in ontwikkeling om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Mocht u ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn over een behandeling, laat het ons dan weten. Ga met ons in gesprek, wellicht kan de tandarts uitleggen waarom zij iets op een bepaalde manier deed. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing. Komt u er samen niet uit dan kunt u telefonisch contact opnemen met het Tandheelkundige Informatiepunt (TIP). Levert dat ook geen bevredigend resultaat dan kunt u gebruikmaken van de KNMT-klachten regeling, waar wij bij zijn aangesloten. Tandartsen zijn wettelijk verplicht aangesloten te zijn bij een klachtenregeling.


Tarieven

De NZa, de Nederlandse Zorgautoriteit, stelt jaarlijks de tandartstarieven vast.
Deze kunt u vinden op de website van de NZa. Een * voor de omschrijving betekent dat het bedrag wordt weergegeven ZONDER techniekkosten. Techniekkosten worden apart berekend.

Download NZa tariefbeschikking

Techniekkosten

·